Enanthal-250 Malay Tiger

SOLD OUT Enanthal-250 Malay Tiger

ENANTHAL-250 van Malay Tiger met als werkzame stof testosteron enanthate is de meest gebruikte anabole steroïde tijdens bulkfases voor het opbouwen van spiermassa. Het zorgt voor hoge androgene en anabole activiteiten in het lichaam, en als gevolg daarvan ontstaat er een aanzienlijke toename aan intramusculaire waterretentie, toename van droge spiermassa en spierkracht (en wordt in het bijzonder door krachttrainers waargenomen). ENANTHAL-250  heeft uitstekende hersteleigenschappen, waardoor er zonder veel moeite meerdere trainingen per dag uitgevoerd kunnen worden. Testosteron staat ook bekend om het verhogen van het welzijnsgevoel, enthousiasme en motivatiedrift (wat ook kan leiden tot agressie, en kan in het voordeel werken als het wordt gericht op de training). In een bulkfase worden de volgende preparaten aangeraden om te combineren met enanthal-250 METAXON-10DECANOL-200BOLDENONE-200OXYNDROL  en voor meer spierkracht, spierhardheid en –definitie STANOX-10 or STANAZOLOL.


EIGENSCHAPPEN

Testosteron enanthaat is een van de vele veresterde vormen van testosteron die tegenwoordig verkrijgbaar is. Het is een injecteerbare substantie met een trage afgiftesnelheid door de binding van een enanthaat ester aan het hormoon. Dit zorgt voor een langere afgiftesnelheid en halfwaardetijd. Het testosteronhormoon zonder een esterbinding heeft een zeer korte halfwaardetijd, waardoor het niet praktisch is in gebruik. De enanthate ester verlengt de halfwaardetijd van het testosteronhormoon tot aan 10 dagen. Testosteron wordt beschouwd als de meest natuurlijke en veiligste anabole steroïde. Het kan door elk individu worden gebruikt omdat het reeds in het lichaam in een natuurlijke vorm voorkomt. Het preparaat is veelzijdig in te zetten, voor zowel een bulkkuur alsook een cutting kuur. Testosteron is de bouwsteen van alle anabole steroïden, omdat, zoals eerder gezegd het hormoon reeds in het lichaam wordt geproduceerd. Testosteron wordt afgegeven door de testes en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de primaire en secundaire seksuele eigenschappen van de man -een zware stem, toename van lichaamsbeharing (vooral in het gezicht, benen en genitaliën), ook is het verantwoordelijk voor de spermaproductie -bedoeld voor seksuele reproductie. De meeste anabole/androgene steroïden zijn afgeleid van dit hormoon, en zijn bedoeld om het prestatievermogen te vergroten door middel van kracht- en spiermassatoename. Het gebruik van testosteron wordt geassocieerd met aanzienlijke toename van spierkracht, spiermassa en -volume, agressie, uithoudingsvermogen en kunnen doorstaan van intensieve krachttrainingen. Dit hormoon is vitaal voor de mineralen in de beenderen, de dikte en sterkte van de beenderen, spierkracht en libido, verdeling van lichaamsvet, productie van rode bloedcellen en spermaproductie. Testosteron kan ook osteoporose voorkomen, en is belangrijk voor de fysiologische gezondheid en het welzijn. Bovendien is het hormoon ook verantwoordelijk voor de lineaire groei en eindontwikkeling van beenderen. Het is verantwoordelijk voor cognitieve en fysiologische energie en het onderhoud van spiercellen. Testosteron heeft ook de eigenschap om risico's tot cardiovasculaire gezondheidsproblemen te verminderen. Testosteron wordt beschouwd als letterlijk de originele anabole steroïde die in het lichaam van mensen en dieren wordt geproduceerd. Hierdoor wordt testosteron gezien als de meest veilige anabole steroïde. Het menselijk lichaam is reeds gewend aan de effecten van testosteron.


BIJWERKINGEN

Testosterone enanthate is onderhevig aan de werking van het aromatase enzym, waardoor de bijwerkingen van dit hormoon oestrogeen gerelateerd zijn. De snelheid van aromatisatie is proportioneel aan de hoogte van dosering -dus bij hogere doses kunnen er hevigere bijwerkingen verwacht worden. Oestrogeen gerelateerde bijwerkingen zijn: verhoogde waterretentie, verhoogde bloeddruk (als gevolg van verhoogde waterrentie), versnelde vetaanzetting en gynaecomastie. Deze bijwerkingen kunnen verminderd of zelfs vermeden worden door het gebruik van aromataseremmers en/of SERMs (Selective Estrogen Receptor Modulators). Androgeen gerelateerde bijwerkingen zijn: vettige huid en als gevolg hiervan acné, toegenomen lichaamsbeharing, een verhoogde risico tot mannelijke kaalheid van het hoofdhaar bij individuen die er genetisch gevoelig voor zijn.

Anabole/androgene steroïden kunnen een negatieve invloed op de cholesterolhuishouding hebben. De gevolgen hiervan zijn dat het HDL-cholesterol (goed) afneemt en de LDL-cholesterol (slecht) toeneemt.

Alle anabole/androgene steroïden zullen de natuurlijke testosteronproductie onderdrukken (of zelfs geheel buiten functie brengen) en de bloedwaarden van het endogene testosteron verlagen. Daarom wordt er sterk aangeraden om een goede nakuur te nemen na het stoppen van een kuur.


DOSERING

Voor beginnende gebruikers wordt testosteron enanthate aangeraden om 300-500mg per week te nemen. Zelfs bij het nemen van de minimale dosering kan er al een aanzienlijke vooruitgang in kracht en lichaamscompositie verwacht worden, indien er ook de juiste dieet en training er consequent bij worden gevolgd. Voor gevorderde gebruikers wordt testosteron enanthate in een dosering van 500-700mg per week aangeraden. Ervaren gebruikers kunnen een dosering van 700-1000mg per week gebruiken. Om stabiele hormoonwaarden te behouden wordt het aanbevolen om tweemaal per week een injectie toe te dienen. ENANTHAL-250 van Malay Tiger heeft een detectietijd van 120 dagen in de urine.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Views: 3818
  • Merk: Malay Tiger
  • Model: m2d502
  • Beschikbaarheid: SOLD OUT
  • 50,00€

Tags: test e, test enanthate, testosteron