Parabolan Baltic box 5 amps!

-17% Parabolan Baltic  box 5 amps!

Parabolan van Baltic Pharma is een van de hoogst gewaardeerde anabole steroïden die er op de markt verkrijgbaar is.

Het feit dat deze steroïden vijf keer zo potent is dan testosteron zegt genoeg.
Dit betekent dat dit hormoon eiwitsynthese (en daarmee spiergroei) vijf maal kan verhogen in vergelijking met testosteron.

Een van de grootste voordelen van Parabolan van Baltic Pharma is dat het zich goed bindt aan androgene receptoren.
De voordelen voor de gebruikers zijn daarom het verkrijgen van droge en harde spiermassa en een snelle toename in kracht en spiermassa.
Deze snel- en langwerkende steroïde wordt vaak in een wedstrijdvoorbereiding gebruikt, omdat deze in staat is vet te verbranden.

Het bindt zich sterk aan de corticoïde receptor, waardoor er een anabole effect gecreëerd wordt en houdt in dat het eiwitten in spiermassa omzet.
Door het gebruik van deze steroïden is de kans op overtraining veel lager en kan men droge, harde spiermassa aanzetten. En dit terwijl je helemaal geen last hebt van waterretentie of hoge bloeddruk.

Parabolan van Baltic Pharma heeft de unieke eigenschap om nutritionele partitie mogelijk te maken. Dit houdt in dat de ingenomen voeding makkelijker in spiermassa kan worden omgezet en minder in vetmassa.
Deze krachtige anabole steroïde is een progesteron en bindt zich sterk aan het progesteron receptor.
Het behoort tot de Trenbolone familie en is een afgeleide van 19-Nor-Testosteron.
Bij het gebruik van deze anabole steroïde nemen de IGF-1 waarden ook toe en de satellietcellen die nodig zijn voor het herstellen van beschadigde spiervezels.
Deze steroïde heeft nog meer reparerende eigenschappen door het onderdrukken van eiwitmobilisatie in spiervezels en waarmee spierafbraak afgeremd kan worden in het proces van gluconeogenesis.
Simpeler gezegd betekent het dat dit hormoon de groei van skeletspieren stimuleert waardoor een grote krachttoename mogelijk wordt.

Parabolan van Baltic Pharmaceuticals kopen?
Dat kan nu bij Muscle2day.nl


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • 30,00€
  • 25,00€

Tags: Parabolan baltic pharmaceuticals, parabolan, para