Over ons


Bij muscle2day willen wij u informeren over de aanschaf van anabolen en prestatieverhogende middelen en het gebruik hiervan op de juiste manier.
In onze blog zullen wij u wekelijks voorzien van nuttige informatie over spierversterkende middelen, en andere interessante artikelen omtrend fitness en gezondheid.
Wanneer u goed geinformeerd bent zal het kopen van anabolen of andere middelen een stuk efficienter zijn waardoor u niet onnodig geld uitgeeft aan producten die eigenlijk niet het juiste voor u doen.


Wanneer u zelf verder vragen heeft kunt u bij ons altijd terrecht door ons een mail te sturen of ons contactformulier in te vullen met uw vraag.
Wij zullen u dan atijd binnen 24 uur te woord staan.


Naast het opdoen van de nodige informatie kunt u bij Muscle2day ook anabolen en andere producten bestellen in onze webshop.
Zoals het in veel branches gaat verhuisd de verkoop steeds meer naar het internet waardoor online een steeds grotere vraag is naar webshops waar men anabolen of andere middelen kan bestellen.


Onze webshop bied een breed assortiment aan anabolen, fatburners en erectiemiddelen en is meer dan een simpele anabolen-shop waar u enkel anabolen kan kopen!
De anabolen bij Muscle2day zijn van merken als Hardcorelabs, Baltic Pharmaceuticals, Anabolic Technology en Swiss Remedies
Ook hebben wij fatburners te koop als Ecastack T5, Ecastack T6 en Ecastack inferno.


Door onze jarenlange ervaring in de bodybuildingscene weten wij precies wat er te koop is op de markt en waar wij op moeten letten bij het inkopen van de juiste producten. Hierdoor kunnen wij een scala aan betaalbare en betrouwbare producten leveren en inspelen op de wensen van onze klanten. Wanneer u opzoek bent naar een specifiek product welke wij zelf niet te koop aanbieden dan kunt u ons altijd even mailen. In principe kunnen wij elk product leveren waar voldoende vraag naar is.


Onze service staat bij Muscle2day hoog in het vaandel waardoor wij er alles aan zullen doen onze klanten met een goed gevoel te laten beginnen aan onze producten.
Wij wensen u veel plezier bij het bezoeken van onze website!