Leveringsinformatie

Leveringsvoorwaarden


Hieronder volgen de leveringsvoorwaarden welke van toepassing zijn op Muscle2day. Deze voorwaarden gelden voor elke  levering die via Muscle2day wordt gedaan. Er kunnen geen reclamaties of rechten ontleend worden aan leveringsvoorwaarden van andere sites of leveranciers van soortgelijke producten.

Muscle2day streeft ernaar om binnen 24 uur, na ontvangst van uw betaling, uw producten aan te bieden bij de door Muscle2day te kiezen postagentschap.
Onze doelstelling is uiterlijk 48 uur.  Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, in die zin dat overmacht niet binnen de policy valt.

Muscle2day bepaalt te allen tijde de manier van verzenden, tenzij anders vooraf onder goedkeuring van beide partijen is afgesproken.  
Standaard is dit per aangetekende post. U dient dus ook zelf te tekenen voor ontvangst.

De standaard verzending van Muscle2day gaat per aangetekende post.
U krijgt hiervan het bijbehorende track&tracenummer doorgestuurd per mail.

Muscle2day is niet aansprakelijk als er voor een beschadigde verpakking wordt getekend.
Bij schade aan producten binnen de verpakking dient u Muscle2day hiervan op de hoogte te brengen middels email bericht en wij zullen in overleg met de klant een passende oplossing zoeken.

Muscle2day garandeert dat u na betaling uw pakket ontvangt.
Dus ook als het eventueel zoek raakt bij de post.
U kunt er dus met een gerust hart van uit gaan dat u uw spullen ontvangt.
Echter voor de betaling is de klant zelf aansprakelijk.
Indien wij geen geld ontvangen, door welke reden dan ook (bijv. zoekgeraakt bij de post), kunnen wij niet overgaan tot leveren.

Indien een product onverhoopt niet leverbaar blijkt terwijl deze in de webshop niet als zodanig stond aangemerkt op het moment van bestellen heeft u recht op teruggave  van uw betaling.
Ook kunt u in overleg dit product van een ander merk afnemen.

Muscle2day levert geen probeerartikelen.
Op het moment dat u bij ons bestelt, gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de eigenschappen van het product

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst op Muscle2day kunt u kiezen uit verschillende betalingsopties.

Indien u er voor kiest uw betaling te voldoen middels een aangetekende zending aan ons postbus dient u het bonnetje wat u van de post ontvangt te bewaren als bewijs van verzending totdat u uw producten heeft ontvangen.