Debo Test-400 Malay tiger

-33% SOLD OUT Debo Test-400 Malay tiger

INHOUD:    400mg/ml. (10amp./1ml)

BOLDENONE UNDECYLENAAT                      150mg
NANDROLONE PHENYLPROPIONAAT                 100mg
TESTOSTERONE CYPIONAAT                      100mg
TESTOSTERONE PROPIONAAT                      50mg

EIGENSCHAPPEN

Boldenone staat bekend vanwege de eigenschappen om droge spiermassa op te bouwen. Boldenone stimuleert het hongergevoel meer dan elk andere anabole steroïde.
Individuen die Boldenone gebruiken kunnen dezelfde winst van spiermassa en kracht verwachten als bij het gebruik van Testosteron, maar met een lagere oestrogene activiteit en minder androgeen gerelateerde bijwerkingen.
De massawinst bij het gebruik van Boldenone op zich zullen harde spiermassa toename zijn met een minimale waterretentie, en daarmee is het hormoon een ideale toevoeging aan zowel een bulkkuur als een cutting kuur.

De Phenylpropionaat ester van Nandrolone heeft een halfwaardetijd van ongeveer 4 dagen. Nandrolone zorgt voor een aanzienlijke toename van collageen synthese en kan ook zorgen voor een concentratieverhoging van mineralen in beenderen.
Vanwege deze eigenschappen ervaren gebruikers minder problemen met hun pezen en gewrichten, die tijdens een bulkkuur sterker worden.
Nandrolone heeft een lage androgene activiteit van 37 op een schaal van 100, waardoor het een ideale keuze is voor individuen die gevoelig zijn voor androgene bijwerkingen.
Nandrolone bindt zich zelden met het aromatase enzym, dit is het enzym dat zorgt voor de omzetting van androgenen in oestrogenen.
Het Nandrolone hormoon mist de 19e koolstofatoom die het testosteronhormoon bezit, waardoor het een progesteronhormoon is. Omdat het een progesteron basis heeft, staat Nandrolone bekend om de hevige onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie.
Daarom wordt er sterk aangeraden om bij een kuur met Nandrolone altijd een vorm van testosteron bij te stacken om een gezonde hormonale balans in stand te houden. De gebruiker hoeft zich dan niet veel zorgen te maken om een dysfunctionele hormoonproductie.

Testosteron Cyprionaat is een variant van testosteron met een Cyprionaat ester die zorgt voor een trage hormoonafgifte en een langere halfwaardetijd. De halfwaardetijd van Testosteron Cyprionaat bedraagt ongeveer 12 dagen.
Uit enkele gebruikerservaringen blijkt dat er patiënten zijn die voorkeur geven aan Testosteron Cyprionaat omdat dit hormoon in de regel geen irritaties of ontstekingen oplevert na het toedienen met een injectie.

Testosteron Propionaat zorgt voor een snellere hormoonafgifte dan alle andere vormen van testosteron esters. Testosteron Propionaat kan gebruikt worden als een cutting compound, maar kan ook net zo goed worden ingezet voor een bulkkuur.
Vanwege de krachtige anabole eigenschappen van Testosteron Propionaat kan het ook goed ingezet worden voor een serieuze bulk en kracht cycle.
Testosteron kan worden gezien als de originele anabole steroïde, die van nature wordt geproduceerd in het lichaam van mensen en dieren.
Daarom wordt het testosteronhormoon beschouwdd als een van de meest veilige anabole steroïden, omdat elk invididu gewend is aan de effecten van testosteron.
Testosteron dient altijd te worden ingezet als een hoofdbestandsdeel van elke anabole steroïde kuur.

DEBO TEST-400 bestaat uit een combinatie van esters om een prestatieverhogende middel te creëren die zorgt voor zowel een snelle als meer gestaagde afgifte van anabole compounds in het bloedbaan om zo
sneller hogere hormoonwaarden in het bloed te verkrijgen maar ook om deze hoge bloedwaarden voor een langere tijd stabiel te houden.

Vanwege de oestrogeen en progesteron gerelateerde eigenschappen van deze compounds, is DEBO TEST-400 geschikt voor een kuur die is gericht op spiergroei en krachttoename.

BIJWERKINGEN

Alle anabole en androgene steroïden die in doseringen worden gebruikt die genoeg zijn om spiermassa te laten groeien, zullen ook zorgen voor de onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie.
Nandrolone heeft een grote bindingsaffiniteit met progesteron receptoren. Progesteron gerelateerde bijwerkingen zijn nagenoeg gelijk aan de bijwerkingen van oestrogenen, en zijn als volgt:
hevige onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie, gynaecomastie, verhoogde waterretentie en een snellere toename van vetmassa. Daarom wordt er aangeraden om anti-prolactine en anti-aromatase medicatie te nemen bij het gebruik van het Nandrolone hormoon.

Anabole/androgene steroïden kunnen de HDL (goede) cholesterolwaarden verminderen en de LDL (slechte) cholesterolwaarden verminderen, waardoor er grotere risico's bestaan op cardiovasculaire aandoeningen.
Het is aan te raden om een actieve cardio trainingsprogramma bij het kuren van Nandrolone te gebruiken. Minimale inname van verzadigdde vetten, cholesterol en simpele koolhydragen, en suppletie van omega-3 vetzuren wordt sterk aangeraden.

DOSERING

DEBO TEST-400 van Malay Tiger dient tweemaal per week te worden toegediend en 400-800 mg is de wekelijkse dosering. De kuur dient minstens 10-12 weken te worden gebruikt voor een aanzienlijke toename van spiermassa en kracht.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Views: 4106
  • Merk: Malay Tiger
  • Model: m2d524
  • Beschikbaarheid: SOLD OUT
  • 60,00€
  • 40,00€

Tags: test propionate, test cypionate, nandrolone phenylpropionate, boldenone undecylenate.