Ripped-250 Malay Tiger

-20% Ripped-250 Malay Tiger

PRODUCTINFORMATIE

RIPPED-250 van Malay Tiger is een unieke combinatie van drie substanties die een uiterst effectieve werking hebben als er in het bijzonder wordt gewerkt aan het behalen van kwalitatieve spiermassa, extra spierhardheid en vasculariteit.

Per millilter bevat RIPPED-250 maarliefst 75 mg trenbolone acetate, 75 mg testosteron propionate en 100 mg drostanolone propionate.

Als we hierbij nog een eigenschap toevoegen om vet te verbranden, hebben we een ultieme pre-contest product.. 

RIPPED-250 is niet alleen populair onder de top bodybuilders, maar ook onder de atleten die gericht op kracht trainen, want er kan een verbluffende krachttoename verwacht worden bij het gebruik van dit product, die zijn gelijken niet kent. RIPPED-250 is een zeer sterk product en dient daarom met voorzorg en goed beleid te worden gebruikt. Het bedrijf Malay tiger Ltd. geeft te kennen dat RIPPED-250 zonder enige twijfel het beste product is in haar assortiment.

Uit ervaring blijkt dat RIPPED-250 nog betere resultaten levert als het in combinatie wordt gebruikt met XANODROL of STANOX-10.


EIGENSCHAPPEN

Testosterone propionaat is een van de vele soorten testosteron esters die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Het is een injecteerbare substantie met een tragere afgiftesnelheid dan testosteron zonder een ester, maar is de kortstwerkende ester ten opzichte van alle andere soorten testosteron esters op de markt. Testosteron zelf wordt beschouwd als de meest natuurlijke mannelijke hormoon en de veiligste anabole steroïde. Het is veelzijdig bruikbaar en flexibel inzetbaar zowel in een cutting fase als in een bulkfase. Het gebruik van testosteron wordt geassocieerd met een dramatische en een haast permanente toename van spiermassa, spiervolume, krachttoename, agressie, uithoudingsvermogen en het vermogen om zeer intense krachttrainingen aan te kunnen. Dit hormoon is vitaal voor krachtige beenderen, spiervolume en spierkracht, alsook de libido, verdeling van de vetmassa in het lichaam, productie van rode bloedcellen en zaadcelproductie.


Drostanolone propionaat heeft een milde androgene en anabole effect, maar in praktijk blijkt het een krachtigere androgene activiteit te vertonen dan wat studies suggereren. Het heeft een 3 tot 5 maal grotere bindingsaffiniteit met de androgeen receptoren in vergelijking met testosteron. Het zorgt voor een toename in spierhardheid en staat hier ook het meest bekend om. Maar de toename van spiermassa en spierkracht zijn niet de sterkste eigenschappen van dit preparaat. Net als vele andere anabole/androgene steroïden zorgt het voor een toename van de eiwitsynthese. Drostanolone propionaat vertoont geen activiteiten van oestrogenen, omdat het niet aromatiseert, en is daarom een zeer geringe kans dat hierdoor bijwerkingen zoals gynaecomastie en een toename van waterrretentie kunnen ontstaan. De levertoxiciteit is zeer laag, en de kans op bijwerkingen in het algemeen is gering. Het hormoon zorgt vaak voor teleurstellingen onder de gebruikers met hogere vetpercentages. De werking van dit preparaat komt het beste tot zijn recht als het wordt gebruikt wanneer het vetpercentage al relatief laag is. Deze anabole/androgene steroïde wordt zelfs beschouwd als een lichte diuretica en een vetverbrander. Het is in staat om aldosteron waarden in het lichaam te verlagen, waardoor het voor een verlaging van de waterretentie kan zorgen. Net als elk andere derivaat van dihydrotestosteron (DHT), is drostanolone in staat om de waarden van SHBG (Sex Hormone Binding Globulines) te verlagen, en als gevolg daarvan ontstaat er een verhoging van de vrije testosteronwaarden in het bloed, waardoor het lichaam in een toegenomen anabole staat zal verkeren.


Trenbolone acetate is de meest krachtige anabole steroïde die verkrijgbaar is. Trenbolone is een anabolische steroïde die met beleid en met mate gebruikt dient te worden. Het is een compound die serieuze bijwerkingen kan hebben die andere anabole steroïden niet hebben. Onverantwoord en/of verkeerde gebruik kan serieuze consequenties voor de gezondheid hebben. Trenbolone is een afgeleide van nandrolone met aangepaste chemische structuren, die kunnen zorgen voor krachtige eigenschappen. Trenbolone en nandrolone behoren tot een categorie steroïden, die ook wel bekend staat als 19-nor compound of 19-NORS (een afkorting voor 19-nortestosteron). De steroïden die behoren tot deze groep missen een 19-koolstofatoom in de chemische structuur van het testosteronhormoon. Alle andere anabole steroïden, inclusief testosteron, bezitten deze 19e koolstofatoom wel. Juist de eigenschap die 19-nor steroïden bezitten vanwege het ontbreken van de 19e koolstofatoom zorgt voor de immuniteit tegen aromatase enzymen. Deze chemische aanpassing is verantwoordelijk voor een aanzienlijke toename van de bindingsaffiniteit met de androgeen receptoren en is in staat om metabolische afbraak in het lichaam goed weerstaan. Gebruikers geven aan dat de krachttoename door trenbolone gelijk is aan die van oxymetholone, methandienone, testosteron, of zelfs krachtiger. De eigenaardigheid van trenbolone acetaat is dat het ook de vetstofwisseling verhoogt, en is zelfs merkbaar in een bulkfase waarbij een toename van spierhardheid tezamen met een toename van spiervolume geen uitzondering is.

Om kort te gaan, is deze combinatie van drie compounds met korte esters een ideale combinatie voor een snelle toename van harde en vasculaire spiermassa en niet te vergeten een toename in spierkracht. Deze effecten zullen al merkbaar zijn in de eerste weken van een kuur.


DOSERING

De effectieve dosering met als doel om de prestatievermogen te vergroten (spiergroei en krachttoename) is 250 tot 270mg per week, voor een kuur niet langer dan 6 tot 8 weken. Om stabiele hormoonwaarden in het lichaam te behouden wordt er aangeraden om elk tweede of derde dag een dosis te nemen. Het product is zo sterk dat de kans aanzienlijk groot is dat de endogene testosteronproductie tijdelijk stil wordt gelegd. Daarom wordt er uitdrukkelijk een zorgvuldige nakuur aanbevolen.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Views: 1749
  • Merk: Malay Tiger
  • Model: m2d517
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 50,00€
  • 40,00€

Tags: Ripped-250