Trenol-100 Malay Tiger

Trenol-100 Malay Tiger

EIGENSCHAPPEN

Trenol-100 is letterlijk de meest krachtige anabole steroïde die van Malay Tiger verkrijgbaar is. Trenol-100 bevat als werkzame stof trenbolone enanthate en staat algemeen bekend als een beruchte steroïde, en het is de vrees voor het onbekende wat mensen zo intimideert als het gaat om dit preparaat. Er dient benadrukt te worden dat trenbolone bedoeld is voor bevorderde en ervaren gebuikers, en dient vermeden te worden door beginnende gebruikers. Trenbolone is een anabole steroïde die gerespecteerd hoort te worden. Het is een substantie die geassocieerd wordt met bijwerkingen en risico's die bij geen andere anabole steroïde te vinden is. Onverantwoord of incorrect gebruik kan zorgen voor serieuze gezondheidsrisico's. Trenbolone is een afgeleide van nandrolone met aangepaste chemische structuren, die kunnen zorgen voor krachtige eigenschappen. Trenbolone en nandrolone behoren tot een categorie steroïden, die ook wel bekend staat als 19-nor compound of 19-NORS (een afkorting voor 19-nortestosteron). De steroïden die behoren tot deze groep missen een 19-koolstofatoom in de chemische structuur van het testosteronhormoon. Alle andere anabole steroïden, inclusief testosteron, bezitten deze 19e koolstofatoom wel. Juist de eigenschap die 19-nor steroïden bezitten vanwege het ontbreken van de 19e koolstofatoom zorgt voor de immuniteit tegen aromatase enzymen. Deze chemische aanpassing is verantwoordelijk voor een aanzienlijke toename van de bindingsaffiniteit met de androgeen receptoren en is in staat om metabolische afbraak in het lichaam goed weerstaan. Gebruikers geven aan dat de krachttoename door Trenol-100 gelijk is aan die van oxymetholone, methandienone, testosteron, of zelfs krachtiger. De eigenaardigheid van trenbolone is dat het ook de vetstofwisseling verhoogt, en is zelfs merkbaar in een bulkfase waarbij een toename van spierhardheid tezamen met een toename van spiervolume geen uitzondering is. 


BIJWERKINGEN

Zoals te verwachten is, is bij elk krachtige substantie die wordt misbruikt ook een keerzijde, namelijk de zeer kwalijke bijwerkingen in het lichaam. Trenbolone die in feite toegepast werd in de veeteelt is daar geen uitzondering op. Uit studies blijkt dat het preparaat ernstige schade aan de nieren kan toebrengen, vooral bij gebruik op lange termijn en/of hoge doseringen. Geen onbekende klachten zijn bloedgekleurde urine en pijn aan de nieren. Bij het gebruik van trenbolone dient men te weten dat de heftige en unieke bijwerkingen te verwijten zijn aan de 19-nor progesteron eigenschappen van het hormoon. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 19-nor anabole steroïden een sterke bindingsaffiniteit met de progesteron receptoren hebben. Trenbolone heeft een merkbare bindingsaffiniteit (die veel sterker is dan nandrolone) met de progesteron receptoren. Progesteron gerelateerde bijwerkingen zijn nagenoeg gelijk aan die van oestrogenen, waaronder: hevige onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie, gynaecomastie, waterretentie (bijwerking die trenbolone niet geeft). Het is gebleken uit onderzoek dat de activiteit van progesteron hormonen nagenoeg gelijk zijn aan de activiteiten van oestrogeen hormonen in het lichaam. Er zijn ook androgeen gerelateerde bijwerkingen mogelijk bij het gebruik van trenbolone, en zijn als volgt: acné, hoofdpijn, toename van agressie en negatieve emoties alsook een verhoogde bloeddruk.


DOSERING

Voor beginners die overwegen om trenbolone enanthate te gebruiken, is de dosering van 300mg per week. Doseringen voor gevorderde gebruikers zijn 400-500mg per week. Dit zijn doseringen die door ervaren gebruikers ook worden genomen. Hogere doseringen zijn uitzonderingen, maar bedragen 800-1000mg per week (men dient te weten dat 800-1000mg trenbolone equivalent is aan 4000-5000mg testosteron). Elke  trenbolone gebruiker dient de hormoonwaarden in het bloed stabiel te houden door frequente toedieningen. In het geval bij trenbolone enanthate dient er tweemaal per week een dosering genomen te worden. Er wordt sterk aanbevolen om bij het gebruik van trenbolone ook een testosteron preparaat te gebruiken voor het behoud van een gezonde hormoonhuishouding. Trenbolone enanthate heeft een detectietijd van 5-6 maanden in het lichaam.


 


 


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Views: 5083
  • Merk: Malay Tiger
  • Model: m2d507
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 60,00€

Tags: trenbolone, tren, trenbolone enanthate, tren enanthate, malay, malay tiger