D-Dubol-100 Malay Tiger

D-Dubol-100 Malay Tiger

D-DUBOL-100 van Malay Tiger verschilt van Decanol-200  Malay tiger vanwege de kortere halfwaardetijd.
Door de kortere werking van D-DUBOL-100 heeft het een aantal voordelen.
Het laat de eiwitsynthese aanzienlijk toenemen, een essentiële factor
als het aankomt op spiergroei tijdens een bulkfase. D-DUBOL-100 veroorzaakt minder
waterretentie dan zijn soortgenoot Decanol-200, en in vele gevallen levert het kwalitatieve en duurzame spiergroei op.
Sommige gebruikers ervaren minder bijwerkingen. Naast alle voorgenoemde voordelen, heeft het hormoon ook zijn keerzijde:
de frequentie van injecteren is hoger dan de meeste anabole steroïden. Tijdens het bulken kan D-DUBOL-100 goed gecombineerd
worden met een van de volgende producten: METAXON-10, Turinox, SUSTANON-250, ENATHAL-250, PROPIONATE-100, alsook STANOZOLOL en XANODROL.


Eigenschappen

Nandrolone Phenylpropionaat is minder bekend en minder populaire variant van Nandrolone.
Het enige verschil tussen Nandrolone Decanoaat en Nandrolone Phenylpropionaat is dat de laatstgenoemde een hogere afgiftesnelheid en kortere halfwaardetijd heeft.
Behalve deze twee voordelen heeft de Fenylpropionaat ester meer voordelen die later in dit artikel behandeld zullen worden.
De voornaamste reden waarom Nandrolone Fenylpropionaat nooit zo populair als de Decanoaat ester is geweest is vanwege de gelimiteerde verkrijgbaarheid en de lagere concentratie per milliliter.
Nandrolone Decanoaat wordt veelal geproduceerd met een concentratie van 200mg per milliliter, en dient tweemaals per week 1 milliliter geïnjecteerd te worden voor een wekelijkse dosering van 400mg.

Het Nandrolone hormoon wordt ingezet bij het behandelen van bloedarmoede, en dat betekent dat het hormoon het eigenschap heeft om de hoeveelheid rode bloedcellen te vermeerderen om zo meer zuurstof naar de spieren te kunnen transporteren.
Nandrolone kan ook zorgen voor aromatisering (de conversie van testosteron naar oestrogeen), maar voor de helft minder dan testosteron.
Nandrolone kan goed worden ingezet voor kuren om massa op te bouwen als om droger te worden. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en het verbetert de synthese van collageen (waarmee gewrichtsblessures en aandoeningen aan de pezen te genezen zijn).
Atleten geven aan dat het hormoon helpt om schouderklachten te verminderen, alsook het verminderen van knie- en elleboogklachten. Daarnaast zorgt Nandrolone voor een drastische verhoging van stikstofretentie en -regeneratie. Heden ten dagen wordt Nandrolone
gebruikt in de medische wereld om AIDS patiënten te behandelen. Het hormoon zorgt niet alleen voor een toename van lichaamsgewicht, maar het helpt ook om het immuunsysteem te ondersteunen.

Bijwerkingen

Nandrolone wordt gezien als een van de veiligste anabole steroïden. In het lichaam wordt dit hormoon niet omgezet naar dihydrotestosteron (DHT) door de werking van 5-alfa-reductase remmers. Maar Nandrolone wordt wel omgezet naar nordihydrotestosteron (Nordh),
en heeft minder androgene kracht dan DHT. Nandrolone is daarom een perfecte keuze voor degenen die haaruitval of prostaatproblemen willen tegengaan -een van de karakteristieke bijwerkingen van sterke androgene steroïden.
Alhoewel Finasteride (Propecia) wordt gebruikt om haaruitval tegen te gaan, kan dit middel indirect voor slechtere bijwerkingen zorgen. Finasteride houdt de conversie van nandrolone naar norDHT tegen, maar Deca valt dan met volle kracht de haarwortels aan.
Het chemische proces van Finasteride werkt alleen in theorie, en dit hebben vele Finasteride gebruikers onverwachts in het praktijk moeten ervaren. Een normale dosering van 200-400mg Nandrolone aromatiseert alleen in kleine hoeveelheden. Nandrolone werkt meer als een progesteron.
De bijwerkingen van progesteron zijn nagenoeg gelijk aan de bijwerkingen van oestrogenen, waaronder de volgende:
een zware onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie in de testes, gynaecomastie, en toename van waterretentie.
Het is uit onderzoek gebleken dat de activiteiten van het progesteronhormoon vrijwel gelijk zijn aan die van oestrogeenhormonen in het lichaam.
Er zijn enkele progesteron gerelateerde bijwerkingen die andere anabole steroïden niet kunnen veroorzaken.

Dosering

Nandrolone Phenylpropionaat, samen met andere kortwerkende steroïden kunnen een uitstekende combinatie vormen voor een kuur die korter is dan 10 weken.
Wekelijkse doseringen zijn 200-600mg. Om stabiele hormoonwaarden te behouden in het bloed, wordt er geadviseerd om de dosering te verspreiden in drie keer per week.
Het is aanbevolen om bij elke kuur met Nandrolone ook een testosteronhormoon bij te combineren om de onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie te verminderen.
In het geval van dopingcontroles, Nandrolone Fenylpropionaat heeft een detectietijd die tweemaal zo kort is dan Nandrolone Decanoaat, namelijk 8-9 maanden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Views: 8879
  • Merk: Malay Tiger
  • Model: m2d523
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 50,00€

Tags: NPP, snelwerkende deca, nandrolone phenyl propionate