Boldenone

Weergegeven:
Sorteren op:
Boldenone Baltic Pharmaceuticals 10 x 1 ML ! ( nieuwe verpakking ) SOLD OUT
Boldenone Harcorelabs SOLD OUT

Boldenone Harcorelabs

Inhoud: 10 ml. a 200mg/ml.Manufacturer: HardcorelabsBoldenone van Hardcorelabs  is een injectee..

45,00€

Boldenone Undecylenate Purity Pharma

Inhoud: 10 mililiter Boldenone Merk: Purity PharmaceuticalsMet Boldenone (Undecylenate) van Pur..

45,00€

Boldenone-200 Malay Tiger In Stock

Boldenone-200 Malay Tiger

Boldenone - 200 van Malay Tiger is een sterke anabole steroïde met een milde androgene werking.Alhoe..

50,00€

Boldenone

Wat is boldenone precies?

Boldenone is een op olie gebaseerde injectabele steroide waaraan een undecylenate ester is gekoppeld.Hierdoor is het een steroïde met een trage afgiftesnelheid en heeft het een lange halfwaardetijd van maarliefst 16.5 dagen.Officieel is boldenone de injecteerbare variant van dianabol. Het is een afgeleide van testosteron maar is een stuk minder androgeen dan testosteron.Een voordeel hiervan is dat het ook minder androgene bijwerkingen met zich meebrengt. Een nadeel van de lange halfwaardetijd en de trage afgiftesnelheid is dat het enige tijd duurt voor het lekker is opgenomen in de bloedbaan en het volledig zijn werk doet. Hier komt bij dat een kuur met boldenone minstens 12 of het liefst wel 16 weken gebruikt mag worden. Boldenone zorgt voor een betere eiwitsynthese en een verhoging van het aantal rode bloedlichaampjes in het bloed. Hierdoor vind er een enorme boost van ons uithoudingsvermogen plaats waardoor het ook geschikt is voor duursporters.


De bijwerkingen van boldenone:

De bijwerkingen van boldenone zijn zwak van aard oftewel vrij mild.Uiteraard onderdrukt boldenone enigszins de aanmaak van het eigen testosteron.Door dat boldenone niet sterk aromatiseerd brengt het geen veel voor komende bijwerkingen als bijvoorbeeld gynaecomastie beter bekend als gyno met zich mee.Een positieve bijwerking voor velen is dat het de eetlust verhoogd waardoor men meer eiwitten en koolhydraten kan nuttigen op een dag wat voor in een bulkkuur natuurlijk zeer geschikt is.


Hoe doseer ik boldenone?

Door de trage afgiftesnelheid van de boldenone hoeft deze slechts 1 keer per week geinjecteerd te worden maar wanneer men de boldenone hoog gaat doseren kan men de milliliters verdelen over 2 injecties per week. Bijvoorbeeld op maandag en donderdag. Om een optimaal effect van boldenone te krijgen kan men denken aan een frontload. Deze frontload bestaat uit een dubbele of driedubbele dosis die u aan het begin van de kuur zet. Doordat er een groter depot word ingespoten zullen de gewenste bloedwaarden eerder bereikt worden. Een gebruikelijke dosering is 300 tot 800mg per week bij kuren van 12 tot 20 weken.


Online Boldenone Bestellen.

Wanneer u online boldenone wilt gaan bestellen voor in uw anabolenkuur kan u hier natuurlijk voor terrecht bij Muscle2day. Muscle2day bied Boldenone van diverse merken als Anabolic Technology, Hardcorelabs en Swiss Remedies.