Provinox Malay Tiger

Provinox Malay Tiger

PRODUCTINFORMATIE
PROVINOX van Malay Tiger is een androgene steroïde. Het is een ideale anti-oestrogeen, en het kan de werking van andere anabole steroïden versterken. Het is geschikt voor een ieder die wenst om harde en droge spiermassa te winnen. Het preparaat heeft nagenoeg geen bijwerkingen, en bovendien zal een hoge dosis van 150mg dagelijks niet eens de natuurlijke testosteronproductie verlagen.


EIGENSCHAPPEN
Mesterolone is een orale androgeen (andere naam is 1-methyl dihydrotestosteron). Net als dihydrotestosteron heeft mesterolone een grote androgene kracht maar is licht anabool. Dit heeft te maken met het feit dat mesterolone net als dihydrotestosteron in het spierweefsel wordt gedeactiveerd tot een inactieve substantie. Mesterolone heeft een extreem hoge bindingsaffiniteit met plasma-eiwitten zoals SHBG (Sekshormoon Bindende Globuline). Mesterolone offert zichzelf op aan SHBG zodat andere anabole steroïden niet worden gebonden aan deze plasma-eiwit en daarmee deze steroïden vrij in het bloedsomloop blijven.  Atleten gebruiken mesterolone voornamelijk om de androgene waarden te verhogen in een wedstrijdvoorbereiding. Mesterolone staat er bekend om de anti-oestrogeen eigenschappen die het bezit. Dit heeft te maken met de antagonistische eigenschappen van mesterolone met het aromatase enzym.

Als mesterolone wordt gebruikt kan er wat toename in spiermassa worden waargenomen, maar de grootste werking van dit preparaat is het verbeteren van de spierhardheid en spierdefinitie. Het is algemeen bekend dat androgeenreceptoren zich bevinden in de spiercellen en in vetcellen, en bij het gebruik van mesterolone samen met een vorm van  testosteron kan het leiden tot spiergroei en vetverlies.


BIJWERKINGEN
Het is lichtelijk schadelijk voor de lever en nieren, want het is geen C17-alfa-alkylaat substantie. Mesterolone heeft geen negatieve invloed op de testosteronproductie. Deze substantie stimuleert het lichaam om testosteron te produceren, en wordt alleen gebruikt ter compensatie van een laag natuurlijke testosteronproductie. Er is een risico op langdurige en pijnlijke erecties bij het gebruik van dit preparaat, en in dat geval dient de dosis verlaagt te worden. Andere bijwerkingen zijn haaruitval, vergroting van de prostaat, en ook kan het de bloeddruk verhogen.


DOSERING
De normale dosis van Provinox van Malay Tiger voor mannen is 50 tot 150mg mesterolone per dag. Een kuur van 12 weken is meer dan voldoende voor een optimale werking van het preparaat. Vele bodybuilders geven de voorkeur aan mesterolone tijdens een wedstrijdvoorbereiding, omdat in deze fase het belangrijk is om de oestrogeenwaarden laag te houden en de waarden van de androgenen hoog te houden. Mesterolone wordt aangeraden om in combinatie te gebruiken met een minder krachtige androgeen (Oxandrolone, Methenolone, Stanozolol). In dit geval helpt mesterolone om de ratio tussen androgenen en oestrogenen te verbeteren en zal ook bijdragen aan een krachttoename, toename van spierhardheid, verhoging van libido, een algehele verbetering van de gemoedstoestand en het helpt bij de vetverbranding.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Views: 1868
  • Merk: Malay Tiger
  • Model: m2d520
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€

Tags: Proviron, anti oestrogeen, provi