Malay Tiger

Malay Tiger

Dit uit Maleisië afkomstige merk wordt wereldwijd gezien als een van de beste leveranciers van anabolica. De Malay Tigerzijn van topkwaliteit, mede dankzij de jarenlange ervaring (Malay Tiger is opgericht in 1984) en de uitgebreide tests die continue in het lab worden uitgevoerd. Alle producten zijn voorzien van een krascode die online te verifiëren is. Uniek in de wereld van anabolen! Sporters die eerder kozen voor Malay Tiger willen nooit meer anders. See for yourself!


Snel resultaat

Zelfs met een relatief lage dosis merk je met Malay Tiger direct resultaat. Het kweken van spiermassa neemt normaal gesproken nogal wat tijd in beslag. Ben je al een tijdje aan het trainen en heb jij ook je voeding aangepast? Is het resultaat ok, maar nog niet wow? Met anabolen van Malay Tiger maak je werk van jouw spiermassa! En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Het assortiment van Malay Tiger bestaat uit anabolen injecties, anavar, boldenone, clenbuterol, dianabol, fatburners, masteron propionate en nandrolone decanoate. Goed te weten: vrijwel alle middelen zijn direct uit voorraad leverbaar. 


Malay Tiger te koop bij muscle2day.nl

Met Malay Tiger haal je jouw doel. Wil je meer weten of heb je vragen over Malay Tiger, over stacken of over andere zaken? Mail naar e-mail. Wij zorgen voor:

  • persoonlijk advies
  • en een snelle levering van jouw Malay Tiger anabolen


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van training en anabolen van producenten als Malay Tiger? Bezoek dan ook eens ons blog. We plaatsen regelmatig interessante artikelen over bodybuilding, powerliften, anabolen en meer. 


Muscle2day.nl is hét verkoopkanaal voor Malay Tiger. Heb je behoefte aan advies? Wij zijn zelf ervaren sporters en weten met welke middelen je het beste resultaat behaalt. We zijn te bereiken via e-mail.