Hardcorelabs

Hardcore labsHardcore Labs

Hardcore Labs is begonnen als underground lab, specifiek voor de Scandinavische markt. Inmiddels kent iedereen Hardcore Labs. En de naam zegt het al: Hardcore Labs produceert hardcore producten voor de hardcore bodybuilder, powerlifter en kickbokser. Producten van hardcore Labs  zijn niet voor pussys!


Cutten en bulken

Voor wie het niet meer precies weet, even een mini opfriscursus:

  • Cutten betekent vet verliezen
    Een cut is een periode waarin vet verliezen centraal staat. Je dagelijkse inname van calorieën is lager dan de dagelijkse behoefte. Hierdoor verlies je vet, maar vaak ook spiermassa.
  • Bulken betekent spieren opbouwen

Bulken is een periode waarin de opbouw van spiermassa centraal staat. Je eet meer dan de dagelijkse energiebehoefte. Je komt sneller aan in spiermassa (door stevig te trainen), maar vaak ook in vet. 

De producten van Hardcore Labs, bijvoorbeeld Anavar of Metribolone, helpen de negatieve bijeffecten van cutten en bulken te voorkomen. Op naar een waanzinnig resultaat!


Het echte werk

Bij muscle2day.nl ben je zeker van het echte werk. Wij doen direct zaken met Hardcore Labs, zodat jij verzekerd bent van kwaliteitsproducten. Bovendien staan wij dagelijks voor je klaar met persoonlijk advies. In de keuze voor pillen of injecties bijvoorbeeld. Wil je stacken? Wij weten welke combinatie Hardcore Labs producten het beste werkt voor het doel dat je voor ogen hebt. Laat je voor een duurzaam resultaat goed informeren welke Hardcore anabolen pillen en injecteerbare anabolen elkaar versterken! 


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van training en anabolen van producenten als Hardcore Labs? Bezoek dan ook eens ons blog. We plaatsen regelmatig interessante artikelen over bodybuilding, powerliften en gezondheid. 


Muscle2day.nl is hét verkoopkanaal voor Hardcore Labs. Heb je behoefte aan advies? Wij zijn zelf ervaren sporters en weten met welke middelen je het beste resultaat behaalt. We zijn te bereiken via e-mail.