Eca stack T5

Eca stack T5Eca stack T5

Deze fatburner van Zion labs is een van de populairste producten in de wereld van vetverbranding. En dat is niet voor niets! De krachtige ingrediënten efedrine, cafeïne en aspirine (nu weet je ook meteen waar de naam Eca vandaan komt) brengen Eca stack T5 naar een ongekend niveau. Dag vet, welkom ripped body!


Werking van Eca stack T5

De efedrine in Eca stack T5 zorgt voor een verhoogde lichaamstemperatuur met als gevolg dat het lichaam meer energie gaat verbruiken. De cafeïne in Eca stack T5 maakt je opgewekter en alerter en het versterkt de werking van de efedrine. De aspirine geeft de effecten een extra boost en is hiermee the finishing touch. Neem de Eca stack T5 van Zionlabs een half uur tot 45 minuten voor de training in. Wil je snel afvallen? Neem dan een tot twee capsules verdeeld over de dag. Let op: neem Eca stack T5 in verband met de energieboost die je krijgt niet te laat in. Niemand zit te wachten op slapeloze nachten!


Eca stack T5 te koop bij muscle2day.nl

Welk lichaamstype je ook hebt (lees hier meer over op anabolen kopen), met de koop van fatburner Eca stack T5 bereik je snel jouw doel. Wil je meer weten of heb je vragen over Eca stack T5? Mail jouw doelen en lichaamstype even naar info@muscle2day.nl. Wij zorgen voor:

  • persoonlijk advies
  • en een snelle verzending van jouw Eca stack T5

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van training? Bezoek dan ook eens ons blog.


Muscle2day.nl verkoopt alleen fatburners van topkwaliteit. Met Eca stack T5 heb je goud in handen! Heb je behoefte aan advies? Wij zijn zelf ervaren sporters en weten met welke fatburners je het beste resultaat behaalt. We zijn te bereiken via e-mail.